Dé regionale luchthaven van Noord-Holland-Noord

Contactadres

Luchthavenweg 10A
1786 PP Den Helder

Telefoon: +31 (0) 223 - 635 666

E-mail: info@denhelderairport.nl

Post en vracht offshore

Luchthavenweg 10
1786 PP Den Helder

Vermeld hierbij duidelijk de vracht afhandelaar, het platform, oliemaatschappij en contactpersoon.

Nieuwsoverzicht

Hieronder een overzicht van het laatste nieuws van Den Helder Airport.

"Windenergie creëert kansen in de Noordkop

Meer dan 300 belangstellenden naar North Sea Offshore

‘Windenergie creëert kansen in de Noordkop’

Den Helder, 2 juni 2017 – De toekomstige banenmotor voor de Kop van Noord-Holland is windenergie. Dat was op 1 juni de stellingname van Hans Timmers, bestuursvoorzitter Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA), tijdens een geslaagd North Sea Offshore in theater De Kampanje in Den Helder. ‘Er komen dertig- tot veertigduizend banen rondom wind.’ Het thema voor de dag luidde ‘New Energy’, met ondertitel ‘Gas meets Wind’.

 

Voor de dag hadden zich ruim driehonderd belangstellenden uit de offshore-industrie aangemeld. Tijdens het ochtendprogramma bezochten de deelnemers diverse offshorebedrijven in de regio, ’s middags konden zij luisteren naar sprekers Scott Seatter van onshore gaswinner Vermilion, beeldend kunstenaar Tanja Engelberts en Hans Timmers. Zij probeerden het publiek een nieuwe visie te geven op de offshore-industrie en energieproductie.

 

Lees verder »
Airmail mei 2017

Airmail mei 2017

De mei editie van Airmail met o.a. NWTA voorzitter Hans Timmer over de aanleg van windturbineparken en de werkgelegenheid hierdoor, Ron van der Laan, regiodirecteur Peterson over platformontwikkeling, Kees Visser over drones en de toekomst en Jacques de Waal over de ondernemersvereniging Kooijpunt. 

Lees verder »
Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015

De oktober editie van Airmail met nieuws over onder andere Secretaris-Generaal Jo Peters van branchevereniging NOGEPA over de toekomst van de olie- en gasindustrie, informatie en Ontwikkelingsbedrijf NHN over de nauwe samenwerking met Den Helder Airport.

Lees verder »
Airmail Juni 2015

Airmail Juni 2015

Airmail, nieuwsbrief nummer 20 heeft een nieuwe uitstraling met in deze uitgave onder andere meer over de samenwerking tussen Den Helder Airport en Port of Den Helder, Wethouder Pieter Kos en Vrouwen in de offshore.

Lees verder »
Wind Energy Special

Wind Energy Special

In samenwerking met Port of Den Helder is er een special uitgegeven, de Wind Energy Special.

Lees verder »
Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014

De 19de versie van de nieuwsbrief van Den Helder Airport met o.a. Den Helder Airport investeert in de toekomst - Uitbreiding vestiging Biardo op Den Helder Airport - Swift Drilling strijkt neer op Den Helder Airport - Introductie nieuwe zwemvesten - Vrouwen in de offshore.

Lees verder »
Contact »
Created by Trefnet • Powered by Shark CMS